KURS OG FOREDRAG

Kurs i sosiale medier

De siste to årene har jeg hold ca. 40 foredrag og kurs i sosiale medier.
Her finnes en rekke muligheter for bedrifter som har et bevisst forhold til
merkevarebygging, omdømme- og kommunikasjonsarbeid.

Facebook (som også eier Instagram) var det første nettstedet i verden som hadde 1 milliard sidevisninger på en måned. Plattformen er det store flaggskipet innen sosiale medier og med riktig bruk treffer du kundene dine her.

GRUNNLEGGENDE KURS I FACEBOOK - 8 til 20 personer

Innhold og oppsett, tips til å få høyere organisk rekkevidde, effektiv annonsering på
Facebook med segmentering, enkle verktøy for å lage proft innhold, samt hvordan få mer gratis trafikk og salg fra Facebook?

GRUNNLEGGENDE KURS I INSTAGRAM - 8 til 20 personer

Her går vi igjennom kontooppsett og innstillinger, gode oppdateringer, hvordan jobbe med storys i markedsføringen, Instagram shopping, bruk av hashtagger, innsiktsverktøy og tilleggsapper.

DIGITAL RÅDGIVNING

Flere bedifter ønsker å ha en mer personlig dialog og gjennomgang av bedriftens digitale flater. Her ser vi på bedriftens nettsider, Google og tilstedeværelse i sosiale medier.
Det gjøres en analyse på forhånd og rådgivningen varer i ca. to timer.

KURS INDESIGN

Lær å lage å lage annonser, brosjyrer, facebook poster og plakater i Adobe InDesign.

Kontakt for pris

HVA SIER KURSDELTAGERNE?

Støtvig Hotel har brukt BYRO sine tjenester siden januar 2016. Byro gir deg en trygghet i leveranse til 100%. Eva Pettersen er meget profesjonell – tidsriktig da det gjelder marked – branding - salg – E commerce – materiell, og ikke minst teknisk. Jobben utføres med 100% engasjement for bedriften og setter seg inn i totalitet av produkt – konsept – menneskene – i tillegg bærer en sterk kompetanse på hva målgruppen skal ha og i tillegg bedriften kan og skal levere med hennes tjenster. Dette gir en kunde maks utbytte for investeringen.

Laila Aarstrand Direktør, Støtvig Hotel

Vi engasjerte BYRO til å jobbe med markedsføringen av Sarpsborgs tusenårsjubileum i 2016. Hun har ansvaret for alt det grafiske og vil bistå byselskapet isarpsborg framover med dette. Vi har tidligere jobbet med ulike byråer, men har nå funnet den optimale løsningen gjennom BYRO. Her finenr vi gode løsninger, stor gjennomføringskraft, kreativ og veldig flink til å lytte til kundens behov. Dette er noe vi setter stor pris på samt at hun er veldig effektiv og leverer alltid til rett tid med den beste kvalitet.

Marit Bjørnland Daglig leder, isarpsborg

BYRO jobber ukentlig med kommunikasjonsplaner, digital annonsering og sosial medier for Visit Østfold. Eva er faglig dyktig, engasjert, idérik og effektiv. Vi er imponert over hennes evne til å sette seg inn i vårt behov og nå våre målgrupper. Eva leverer alltid det lille ekstra og vi ser gode resultater av jobben hun gjør. Bedriftene som har deltatt på disse kursene har vært imponert over BYRO sin faglig kunnskap og hun har blitt en etterspurt rådgiver som ønsker hennes tjenester. Vi kan anbefale henne på det varmeste og vi ser frem til fortsatt tett samarbeide med Eva i tiden som kommer.

Bente Kjenstad Jæger Daglig leder, Visit Østfold