Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

OM BYRO

Grafisk & digital kommunikasjon

BYRO ble startet i 2015 i Fredrikstad av Eva Pettersen og er et engasjert og kreativt byrå som trives med å jobbe tett med kunden. BYRO tilbyr design i både digitale og trykte flater. Design av logo og grafisk profil, drift av sosiale medier, annonser, filmredigering og annonsering i sosiale medier.

Hva kan vi hjelpe med?

Ta kontakt, så tar vi en prat!

Lorem ipsum dolor sit amet mi rem Proin gravida nibh vel ueli auctor ali quen.

De siste tre årene har jeg hold ca. 60 foredrag og kurs i sosiale -og digitale medier. I tillegg til dette er jeg ekstern foreleser på Høyskolen i Østfold.

Det skal være en sammenheng mellom budskap, grafisk utforming og mottaker. Grafisk design skal ikke bare se bra ut - også være effektiv!

Se noen av våre Jobber

Hva sier kundene?

Støtvig Hotel har brukt BYRO sine tjenester siden januar 2016. Byro gir deg en trygghet i leveranse til 100%. Eva Pettersen er meget profesjonell – tidsriktig da det gjelder marked – branding - salg – E commerce – materiell, og ikke minst teknisk. Jobben utføres med 100% engasjement for bedriften og setter seg inn i totalitet av produkt – konsept – menneskene – i tillegg bærer en sterk kompetanse på hva målgruppen skal ha og i tillegg bedriften kan og skal levere med hennes tjenster. Dette gir en kunde maks utbytte for investeringen.

Laila Aarstrand

Direktør, Støtvig Hotel

Vi engasjerte BYRO til å jobbe med markedsføringen av Sarpsborgs tusenårsjubileum i 2016. Hun har ansvaret for alt det grafiske og vil bistå byselskapet isarpsborg framover med dette. Vi har tidligere jobbet med ulike byråer, men har nå funnet den optimale løsningen gjennom BYRO. Her finenr vi gode løsninger, stor gjennomføringskraft, kreativ og veldig flink til å lytte til kundens behov. Dette er noe vi setter stor pris på samt at hun er veldig effektiv og leverer alltid til rett tid med den beste kvalitet.

Marit Bjørnland

Daglig leder, isarpsborg

BYRO jobber ukentlig med kommunikasjonsplaner, digital annonsering og sosial medier for Visit Østfold. Eva er faglig dyktig, engasjert, idérik og effektiv. Vi er imponert over hennes evne til å sette seg inn i vårt behov og nå våre målgrupper. Eva leverer alltid det lille ekstra og vi ser gode resultater av jobben hun gjør. Bedriftene som har deltatt på disse kursene har vært imponert over BYRO sin faglig kunnskap og hun har blitt en etterspurt rådgiver som ønsker hennes tjenester. Vi kan anbefale henne på det varmeste og vi ser frem til fortsatt tett samarbeide med Eva i tiden som kommer.

Bente Kjenstad Jæger

Daglig leder, Visit Østfold

Kontakt oss

You don't have permission to register